Sunday, October 3, 2010

Flight entertainment..huhuu

 
Lady Gaga and Ketty Pery must be proud when watching this video.hahahha
if MAS, zai rasa dorang patut buat lagu dongdang sayang ker, mak limah ker, sesuai la dengan pakai baju kebaya tu kan. kang menari california girl. lets dance kena sengteng kain naik atas, dah tak nampak gaya perempuan melayu terakhir.

11 comments:

maCy said...

tak kua pe pun zai. i ase mmg maxis ni xbayar sewa, tu bb customer jd lembap~

zai said...

macy :

yeke, tak kuar..asalzai duk ulang tgk buley je..haha makanya kena tukar, pakai bb celcom :)

Aida Effarina said...

haha.. pesawat apakah ini? sy plak yg letih dok tgk diorg terkinja2. huhu..

zai said...

aida :

tak bagi org bosan, one way nak deliver the msg to passenger.

Days said...

lepas nih aku naik flight aku nak request pramugari die menari dondang syg.kalau xpass aku report kat aduan rakyat hehehe

zai said...

days:

hahahha, ko ne kejam betul, bagila die peluang kedua nak menari dondang syg.

diriku said...

ha2..dondang sayang blh ke dorang 2..

Zaer!! said...

hahaha!! ade jugak ke pramugari cam ni! adess! bagus gak kan.leh segarkan mata penumpang tu..waaaa!!hehe

Whoopz said...

Gulp..! Nice.. Heheh.. :p

zai said...

diriku:

boleh punyer, practice make perfect la diriku

zaer :

segar sangat2 la mata tu, esp lelaki kan.

whoopz :

gulppppp..wut so nice whoopz ?hahah

FaTiN said...

kelakar la. Menari2 ;P