Monday, July 19, 2010

My bedtime story part II

Claps claps!! congrats to myself  berjaya post 2 entry within few minute  Ini entry ke-dua selepas beberapa minute post entry My Bedtime story part I. Entry kedua ni perlu juga post harini because today is one of the date I must to remember 19072010. The date where one super hot girl was born in Penang.

~ meera ~ 

second activity within one sunny day called Sunday.

after bergegas pulang dari Explorace dengan berlari-lari kakak , cepat-cepat bersiap untuk second event. Event yang direka dan direncanakan sendiri oleh zai + miken. To be frank, there are the only two beautiful best-friends i have so far. so, no wonder I keep repeating writing their name dalam previous entry zai, korang perasan ? dan satu lagi korang perasan yang zai asyik tulis birthday events saja? kalau perasan, bagus..nampaknya kamo alert .

Again, we went out to celebrate Meera's birthday in advance at Sunway Pyramid due to schedule hari Isnin full dengan class. we spent time together cuci mata as we always do as part of our routine and eat at Fig&Olive, menu based on middle east country.  We have something special for her, ok dia boleh decide sendiri what kind of present dia nak, and she choose cookies since she love to eat even orang nya kurus. dan satu lagi suprise is ....

tadaahh...


look--her 21rd birthday cake, even with one slice of hazelnut cheese cake with variety of fruits tapi lebih nikmat dari makan Secret Recipe's new york cheese cake


lighter pinjam dekat waiter restaurant tu..thanks =P 

sudah pesan, jangan tiup kuat2 takut tersembur air liur, penambah kelazatan sedia ada

cant wait..sungguh rakus pandangan itu

when I started to believe the existence of 3 girls
 

end up pulang ke hostel dengan hati riang perut penuh girang

* happy birthday meera, hope u always being like when I start to know who you are*

18 comments:

maCy said...

m bday jan 16 ok? ;p

Ainil Hawa said...

aah da xde da kt malaysia :(

zai said...

macy:

hahaha, lambat lagi macy. kamo kot patut ingat my bday 19sept ne, boley?

ainil:

wohoo,, great nnt puasa dkt sana lah ekk

dunspeak♥ said...

wahh sodapnyeee

Yatre Hayati said...

heee...jelesnya nnengok kek dia ada buah kat tepi2...heee~

zai said...

dunspeak :

wau, zai yg makan lagi errmmm sedapnyer

yatre :

buat sendiri tu, plate je pinjam restaurant tu, buah dgn cake beli sendiri hee

Aida Effarina said...

sis, caption utk pic ke-3 tu, bukan ke 21rd is suppose to be 21st? agak pelik di situ! hehee ;D

happy birthday to sis meera. may ALLAH always bless her.. =)

zai said...

hahahhaaa..dah agak mesti cekgu bi (refer to aida lah) tegur, for ur information aida, sis slau confius nak taruk rd ker st ke..erkk

so tell me, which one yg betul ?

yesh, dia baca mesti suka hee

BalqisShafiqa said...

nak join???
nak join makan. hehehhe.

mizzura said...

wah..oinggan tu nampak meriah... happy birthday !!

syaf said...

sedap giler kot

zai said...

balqis :

nak join mai mai, kamo dialu-alukan hee

mizzura :

mmg meriah pun, colorful kan, baru la excited sikit nak makan

syaf :

sedap, nyum nyum gitu

asrul said...

enak nya,,, lam kenal mbak.. kunjungan balik di tunggu..

http://ash.web.id

Syida Shukor said...

yang i suka kek tu ! yum yum yum !

Hamzah Ian said...

haha.. kek nmpk sedap weh

zai said...

asrul :

iya, enak bangat hee

syida :

yesh, we like too :)) so yummy

hamzah Ian :

nampak sedap, makan lagi sodap wehh

cokelat panas said...

helo zai..lame x dtg melawat cini..
xde air minum2 ke..haha

zai said...

coco :

heylo heylo line tak clear la coco..
air?tak sempat nak buat..tp air dlm gambar dah ada kan..sila lah minum

next time bawa bekal air sendirik hee