Wednesday, July 28, 2010

alahai budak kecik, kenapa cumel sangat

geram geram betul tengok baby. kenapa awak comel sangat ?

everything u can cook, termasuk anak sendiri

chantek nya mata ini punya budak
spaghetti so yummy, asyik betul main
mini bath-tub yek mama !!
emergency, saya tak jumpa pot saya lah mama

bapak-bapak jangan buat macam ni, kesian ank hoo. ni case pemalas nak ambik troli lah ni

hangkut sekali pergi shopping, everywhere u can sleep

workaholic papa


tiba-tiba je rindu budak kecik, nakal ni, Qhaseh bila ntah nak cakap bahasa Perancis nih, aunty acik rindu kat kamo la qhaseh!! tapi budak kecik ni dah sombong hoo dengan aunty dia, ntah-ntah balik nanti dah tak kenal dah baik sangat dengan maid dia, Sari.. You sayang maid you lebih dari sayang dekat makcik sendiri..jelous I taw Qhaseh !!



13 comments:

maCy said...

tak dpt tgk gmbr.. sgt geram ok. tenet tenat mmg nak kena baling laju2.. akn dtg kmbali utk bce entry lg skali.. zaaasss~

♥ana j♥ said...

ala...comel sangat2..germa nye tengok..
ouchh sangat rindu pd adik skrg..adehh!

zai said...

macy :

kena tengok gambar, sebab tak banyak benda utk dibaca eentry kali ni..yeah zasss balik tuk macy.


ana :
hee, rindu dekat adik?mesti adik kecik lagi neh.tolong rindu sekali ok

iemaZAIMAH said...

baby mmg sgt comel kn?kn?hik3 :D


akak!akak!cepat2 la kawen..AHAHAHHA! :D

mier@merr said...

hololo..rindu kat qhaseh jugak! erk..tetibe~~ hehe

hentakbelipat said...

geramm sbb comel2 semua

zai said...

iema :

herk, tetiba suh sis kawen cepat, apa kes lah..eh bukan ker iema kekasih gelapku kah?

mier :

qhaseh yg mana satu mier, nur kasih atau qhaseh? hee

hentakbelipat :

geram kan tengok, pipi dorang tu buat org rasa nak cubit cubit

theSkycrapper said...

=)..super cute yg 1st picture.

zai said...

farid :

yesh, i'm super agree. that why zai taruk 1st pic..hee

iemaZAIMAH said...

oh my!ima kah kekasih gelapmu??tidak berzuriatlah kita :D

zai said...

iema :

kekasih gelap takperlu zuriat

yewwww

iemaZAIMAH said...

abes tu??anak angkatkah baby kita???hahahahahah!

zai said...

eima :

erk, sapa nak anak nih..hahhaa

saya nak anak genetik saya !!
tapi if dpt genetik eima tang otak tu pun ok gak kan. pandai