Tuesday, June 1, 2010

Gaza Convoy Attack By Israel

31st May 2010 is another day to be remembered in history as the day of Israel brutality to the international communities
Dunia bersatu mengutuk kejam atas tindakan Israel yang langsung tidak mengendahkan undang-undang antarabangsa PBB
Masih relevant kah Israel dijadikan negara kebanggaan kaum Yahudi selepas gagal bertindak secara professional ?
Sampaikan kapal membawa misi keamanan pun sanggup diterjah!
Sungguh lanun regime Israel itu, menyerang hendap kapal keamanan ketika activist nyeyak tidur dikala pagi
 Aku menjadi terlalu emo dengan bab-bab keamanan dunia sekarang entah kenapa...
tambah2 wakil Malaysia yang berada dalam kapal Mavi Marwala turut terbabit
uishhhh mintak diselamatkan mereka-mereka ini ya allah.. amin.
Detail information visit this blog too 

8 comments:

maCy said...

cyes mara! sedey gle sal ni.. tapi abg ammar pesan, jangan emosi.. hee

tros sedar diri.. tp cyes maCy emo.. cpt lah habis period.. kang bukan takat asada, lada, kada sume maCy emo~ hahaha

zai said...

baik baik control emo
hahaha...macy!!!!!
lawak la asada, lada, kada
ne pagi2 buta zai dok gelak baca comment kamo neh

iemaZAIMAH said...

kite ad tgk psl ni jgk dkt blog kwn kite..dyeorg sgt kejam ouh..tp itu lah dunia skg..itupun rakyat Malaysia masih tak bersyukur lg..

zai said...

iema : dah macam2 dunia buat.tp dorang kan ada veto power, economy dorang yg gengam, humm attitude belum merdeka lagi la iema

helena's said...

kalau nak cakap pasal nih zai memang emosi habis kekejaman macam tak berpenghujung..

kite kat sini mampu berdoa ja untuk mereka..

sueraya said...

smoga Allah beri perlindungan & kesejahteraan pd org2 Islam & laknati si bongek Israel & ngra2 yg ikut bsekongkol...:(

zai said...

cikhel : yer, betul tu. selalu emosi perempuan dgn lelaki je, ne lagi emo. betul berdoa je yg termampu

sue : my mum ckp, Israel dari dulu lagi mmg perangai mcm tu. dalam Al-quran pun ada mention kan pasal yahudi

-telordibasuh- said...

2la..coz dalam kapal 2 byak org islam..if 2 kapal us or kapal rusia cmfm xkene attack...