Sunday, March 7, 2010

wow !!


zai kene tagged dgn mrs. macY, or name die mathila,unik kan name die.zai baru je kenal die, zai rasa kesian kalo org tagged kita xbuat, ne lebih kepada perasaan sympathy, ahha, second time kena tagged, second tyme jwb tagged.


sebelum jawab,
bismillahirahmanirrahim ... dengan nama Allah yang maha pengasih lagi maha penyayang  

* kena baca doa dulu, takot syaitan jawab sama-sama, nanti ada ja jawapan yang agak tak manis terpapar..faham ?

1. adakah anda rasa HOT???
so far,  temperature in Malaysia is 36 Celsius, tp selalunye 32 celsius, so no wonder i feel hot !! arghh air air air 

2. upload wallpaper pc/laptop yang anda guna sekarang!
3- cerita pasal gamba
zai dah penah buat  entry psl ne--after d'tagged from kyuubi click here 

4- bila kali terakhir anda makan pizza?
kalo jawab soalan ne, pizza kasi voucher free satu tahun ker ?

5- lagu terakhir anda dengar?
roomate zai keep repeating the same song -- justin Bieber:one time--  

7- selain nama sendiri, anda di panggil nama apa?
zai -  my common name 
acik -  oh ini name baru zai after dpt niece  last year
zack -  name ne dpt after study in uitm , my ex-rumate call me this name
cheq -  if anak bongsu dekat belah belah utara ne mesti call name ne --  ehh kena    buang, kena buang, malu--
duffzayna -  ne nick ym, buat mase form 1 sebab suka hillary duff, time budak2 dulu suka layan lizzie Mcguire, skrg pon still suka..ada 1 cerita dia yg sgt2 best 'raise your voice '..best best
mrs lonely -  nick ne dapat time form 3, sebab zai taruk caller ringtones Akon mr lonely tu, then my frens pon asyik call zai with this name, zai mane ? zai mrs lonely

8- tag lagi 8 org
- suraya
- meera
- miken
- thirah
- annas fikri
- mak
- emmy
- ekin

9- siapakah org no.1 kepada anda?
ex-roomate saye for 3 sem, my silent reader too..oh dia ade blog tp xmahu link just for her friends,  katanya

10- katakan sesuatu mengenai org no.5
abang annas ! please take a very2 good care toward my loving sister, si kering ! if not, i will sue you..ngeh ngehh

11- no.3 ada hubungan dengan siapa?
dia rakan class, rakan sepeleseran, rakan research, rakan ponteng, rakan utk bolos dari pemerhatian pak guard uitm yg king control , rakan utk negotiate harga if beli brg kat kedai2 kaki lima, shopping market mane boleh negotiate dooo , fixed price !

 12- bagaimana pula dengan no.4
dah..aku xtahu nak habaq apa pasal orang no.4 tu, si kering..org selalu ckp kitaorang twins, tapi aku tak rasa twins..beza sangat

13- pesanan kepada orang no.6
makk !! di pagi syawal yg mulia ne org nak mtk maap, mtk halal, mtk ampun, mtk duit, mtk mak masak sedap2 , mtk mak doakan org dpt lelaki yang baik, dpt jadi ank baik, dpt rlst baik, dpt semua yg baik2 la utk ank2 mak..sapa nak yg xbaik ? 

14- kata-kata cinta untuk orang no.2
zai  : meera, i love you
meera  : i love you too
zai  : meera, i love you three, i love you four, i love you five, i love you six.. blabhlahhh
meera  : oh, its so hot !!
zai  : absolutely..im hot !

15 - adakah no.7 dan no.8 mempunyai persamaan?
dua-dua orang tu kenal zai
16- berikan 5 perkara yg anda tau tentang org yg mengtag anda
- she is blogger
- she has facebook
- her name mc'd  macY
- she tagged me 
- she has password to login 

17- persamaan antara KAMBING dan LEMBU?
dua-dua boleh buat korban

18- perasaan anda wat tag ni?
duka-cita
19- adakah anda tau si razman itu sengal?
yg zai taw razman tak sengal, sengal itu untuk sakit  - e. g :otot saye sengal, ha mcm tu

20- a)GAY or b)LESS.
khunsa


yaaaaa selesai sudah akhirnya, penat berhempas-pulass jwb soalan2 ne..


5 comments:

sueraya said...

wajib booowaat kah?
:))

zaizax said...

its up to you sue, nak buat ker tak..hee..rajen? buat..xrajen ? xyah bt..weiii sue link la kamo punye blog ..lantak la org nak ckp ape2 pon..itu blog kita!

sueraya said...

link kt mn tah???
hahah:)

maCy said...

wahaha.. jawapan selamat utk org mengetag.. ki3

sayaBerd said...

khunsa rupeny ko.
xtau lak ak.
wakaka