Monday, March 1, 2010

Wallpaper Zai

adoshh, xboleh tido la pulak terover minum caffeine dari nescafe , then on lappy then check blog then ada sorang hamba allah ne nama kyuubi stand for kayu.ubi..tag zai cita pasal wallpaper zai..heh itu tadak masalahh, boleh jee XONGSI XONGSI


1) You have to print screen wallpaper that you are using right now



2) Tell us why you like the wallpaper

cute tak baby ne? cute kan, sape cakap xcute tu korang memang songsang lahh..
Aku suke wallpaper ne sebab baby ne cute sangat2. tambah2 tengok dia tengah tidoo fuishhh mengancam naluri ku sebagai seorang perempuan yg kaki tido..ditambah pulak dia tido dalam vase yg ala-ala english style tu, then pakai pula bunga2 tu lagila tambah cute.so tiap2 kali on laptop ne, mesti kene tgk dulu kan wallpaper kita, so untuk menaikkan semangatt ..zai kena tgk something yg cute, sejuk mata memandang..so aku taruk la wallpaper baby ne. plus, aku suka baby sebab gebu, gebu gebuuu sangat eee gerammm, rasa macam nak tarikkkkk pipi dia bagi jadi tembam-pas dia nangeh aku buat macam orang tak bersalah then kasi kat mama dia balik- satu lagi, bau baby kan wangi, wangi yg xboleh digambarkan betapa wangi nya hee..so to ladies,mesti korang suka kan..to guys? xtahu la korang suke ke tak..kalaw tak suka baby, jgn kawen !! 

* tengok bape banyak word CUTE d'gunakan kat sini, so its prove that this wallpaper sgt2 la cute..hehh againn aku gune cute..ok ok stoppp nak g class, Sir cute menunggu...lahh cute lagii


3) Tag 10 people...

- aidaeffa
- anoz
- ain abdullah
- ainil hawa 
- merahbaldu 
- days
- dee --- dia dah kene
- kyuubi --- dia yang tag aku, aku boleh tag dia balik tak ?
- berd --- dah kena jugakk
- ayah aku 


so, to korang yang kena tag, depends la korang nak buat ke tak, aku tahu korang busy, if busy abaikan !! hee

11 comments:

cik EPAL said...

comelnya walpaper :)

Aida Effarina said...

thanks 4 tagging.. insyaallah bila2 free sy jawab eh.. ;)

yups, i love baby damn much! bila laa nk ade baby sendiri.. HEHEE ;p

Chaon Cornerz said...

femez btol ain.. hahha..

zaizax said...

Cik Epal : yaya comel, mcm tuan dia ahha -ok zai perasan-

aida : bila nk ade baby sndiri?haa sng je pegi hsptl oor rmh kebajikan then tnya baby sape xdak mak, so dh bole ade baby sndiri..method lain, senang je,kawen cepat !!

chaon : ain mmg femes, sebab dia xpotpetpotpet,plus suke kol org sayang...tu yg sayang dia

sueraya said...

wallpaper yg chumel lolololo :))

ahmad said...

rajin tul ko buat tag ni...hehehe

sayaBerd said...

feminine btol ko zai.

ekeke

zaizax said...

ahmad : ala, dh kyuubi suh bt, bt jela bkn nye take time pon..nnt kan kecewaa pulak dia hee

berd : yeshh, kalo perempuan , perempuan jugak berd, xleh lari dr sifat feminine tu

Mr.Z said...

hehe, dah banyak dah jumpa tag ni..musim tag kut.. :D

Kyuubi_85 said...

Zai! akhirnya ko buat jg.. hehe..

comelnya budak tu.. dah tu, masuk apa tu? bakul ke topi? hehe

zaizax said...

mr.z : ha'a ramai sgt kena tag benda ne

kyuubi : aku dah bt lama la, dia masok dalam vase..jup2 aku lum selidik lg