Friday, October 14, 2016

INNERNECK TIFFANY BY ALHUMAIRA

Assalamualaikum dan hai!!


Dah lama saya tak update blog. Kali ni muncul sebab nak mempromosikan business kecil-kecilan saya iaitu INNERNECK TIFFANY BY AL-HUMAIRA.

Saya merupakan one of the agent for Al-Humaira dengan nombor pendaftaran (TAP018). Haaa kau ada jugak nombor pendaftaran okay. Yerla  takut customer tak percaya kau tu agent sah Al-Humaira.

So, saya nak brief sikit pasal innerneck ni. Saya dah start pakai inner ni since last year. Sebab terlalu 'falling in love' dengan keselesaan inner tudung ni, saya terus signed-up for agent. Bukan apa, sebab inner ni selalu sangat cepat sold-out dekat butik. Sebabnya dia ada banyak pilihan warna yang boleh mencairkan setiap mata yang memandang (tapi tidak baik untuk poket sebenarnya). It's have variety range of color  daripada range color gelap sampai la color cerah/nude yang tentunya buat gadis2 atau mak2 gadis teringin dan gigih nak kumpul semua color yang ada macam saya! Kiranya dapat gaji dah ada peruntukan khas ya kawan-kawan untuk beli 1 helai innerneck untuk setiap bulan. Ditambah pula, kadang-kadang innerneck tu suka hilang walaupun dalam rumah tu hanya ada sepasang suami dan isteri sahaja ! Misteri kan.


Nak bagi mudah kerja, saya simplified komen-komen yang saya terima daripada customer saya:

  • Inner tak jarang - tak tebal - tak berapa nipis, so konklusinya inner ni just perfect for all muslimah yang memakai tudung.
  • Material kain sangat lembut - Fyi inner ni menggunakan material cotton viscose. So inner ni ada campuran plastik yang sangat minimal. Ia berupaya untuk menyerap peluh.
  • Inner ni ada space untuk sanggul.
  • Inner ni terletak - means tidak mdah lari bila pakai tudung. So, potensi untuk rambut tercacak-cacak keluar tu sangat kurang.
  • Material sejuk dan tidak panas seperti kebanyakkan innerneck yang lain.
  • Free size - inner ni ikut muka so sesuai untuk semua  jenis muka. Lagi satu, inner ni takkan tinggalkan bekas jahitan di atas dahi ya means dia tak ketat.
  • Tapi, harga dia mahal sikit berbanding innerneck yang lain iaitu RM39.00. Kalau dekat luar korang boleh dapat RM5-RM10 tapi kualiti tak setanding innerneck Tiffany. 
Add caption
Among color yang ada, nak tengok warna-warna lain boleh check di IG atau FB 


Ramai customer saya yang first time cuba, mesti akan cakap best sangat pakai inner ni. Bagi saya sangat berbaloi untuk bayar produk yang berkualiti tinggi daripada buang duit beli produk murah tapi cepat rosak. betul tak ? 

Nak info lanjut boleh rajin-rajin scroll Instagram busines anna_teera  atau fan page facebook. Dekat situ korang nak tanya apa-apa tanya saja lah, saya sudi melayan setiap persoalan yang ditanya walaupun kadang-kadang dah tertera dekat dalam gambar details produk. hahahha


Last but not least, penat saya bebel dekat atas tu rajin-rajin lah meh shopping super comfy inner tudung dengan saya yer. Btw, sekarang tengah berlangsung PROMOSI FREE POSTAGE untuk setiap pembelian 3 & ke atas yang berlangsung sehingga hujung bulan Oktober 2016 ni sahaja. 


Okayla, till then dan take care. 

No comments: