Saturday, January 1, 2011

healthy new year morning

Morning, my first entry for year 2011. Yea, today morning we have chicken burger as our healthy breakfast. New year fever and new year resolution. Eat more healthy food , cut all that devil food okey, no fast food. Insyallah. I cakap chicken burger healthy sebab I tak fried the burger  but bakar dlm oven. Then, burger tu pula home made yg totally lemak-lemak ayam tu dibuang terus, and no oil was added. Chup bukan takde langsung minyak . ada tapi cuma time nak bakar, I taruk olive oil satu titik enough .hahah. kedekut gile kan. And it totally kenyang nak mampus. boleh tahan perut sampai petang kot. Today last masak sebab malam ni dah balik shah alam. ele, macam la tiap2 hari aku turun dapur. dusta semuanya. and yet i blum kemas-kemas all my stuff lagi. He.he biasa la nak balik hostel je memang mood camni.
 

terinfluence dgn rancangan Dishes With Vivian at afc. cuti sem ni asyik layan afc dgn tlc saja.nah ambek kau burger roti gemuk penuh ruang udara kosong. fake bread hahah.




ps- macy, blog i color kelabu ni sebab i nak tukar layout baru. then tetiba ja entenet slow so i stick with this color dulu la for a moment.harap maklum nah

2 comments:

Syida Shukor said...

fake bread ?

zai said...

roti tu nmp besar, tp dlm die kosong. so i assumed die fake