Saturday, January 15, 2011

annoying la bro


dulu sepi sekarang tak lagi. hidup makin happy. I need to focus on my daily life. Blogging is not my priority  so i make decision to make it private. However, after difikir-fikir kan balik, buat apa nya nak private, ko bukan nya public figure pun nak nyorok-nyorok dari paparazi, nak avoid dari serangan hendap cik anon ka or apa-apa. so, now i was here. keep on writing whatever goes around my mind. 

berbalik pada topic 'Annoying la bro'. aku ada kisah nak dikesahkan. semester 4 ni aku rasa macam nak mengaktifkan diri join apa-apa club. clubbing mungkin termasuk sekali (o,0). Pantang ada AGM mesti nak attend. memeriahkan majlis orang cakap. So, aku dengan member pergi la meeting satu club ni, nama club tak boleh reveal . Actually kitaorang dah lewat 30 minutes. Then, ada la sorang encik nerd yg juga mantan president club ni. Aku tak tahu camna dia boleh jadi president. Memang tak sesuai. Badan tak tough langsung. percayalahhh aku. Tiba-tiba dia buat peramah luar biasa.  Yer aku tahu selaku orang yang lebih tua dan ex-president club, he must to act good towards his junior. Tapi kan beb, aku rasa tak perlu lah nak over beramah mesra call 'ABANG'.. eee, geli aku. bukan geli aku. geli semua orang. geli yek yek yek. tak sesuai kot nak call abang. dia buat macam zaman sekolah . then, tanya soalan macam macam macam dia counselor. tanya soalan yang tak boleh blah langsung. soalan yang kita nak jawab pun nak-tak-nak.so, sebelum dia proceed kepada soalan-soalan tak munasarawak dia, kitaorang angkat kaki dulu. he.he

maybe korang akan cakap, I'm rude.takder adat, tak sopan, tak berbudi bahasa. fine.  but in my situation  aku rasa tak perlu kot golongan senior I means macam senior yang jarak umur tiga empat tahun dari kita nak bahasakan diri 'ABANG'. cukupla introduce himself as 'aku atau nick name'. lagi orang rasa comfortable nak berbual ye tak ?



4 comments:

ZWAN SABRI said...

Clubbing? nak join gak..
hoho
Munasarawak? perkataan baru tuu..
hehe
btw, totally agree with u.. ;)

Whoopz said...

Ramah betul senior tu.. Ada hati kat lu kot? Heheh

Scya LollitA said...

aaa . btol gak . kdg2 geli -.-'

zai said...

zwan :

boleh boleh. no hal.hehe

whoopz :

gua takdak hati la whoopz.

scya :

ni klon scya alyahya ka. welcome to my blog.hehe.