Sunday, November 28, 2010

i.love.december 2010

i really cant wait for my tight schedule week. yerla sebab bila kita busy takde la kita rasa macam alone, buntu gila-gila-gila, 3 kali gila i repeat okay. it means when you got nothing to do in your daily days, it make you looks so cuckoo. tapi tak tahu lah siapa-siapa yang tak suka membusykan diri sendiri. me ? like too much . but sometimes tu taknak la busy sampai hectic sangat, tidur pun tak cukup sampai mata nampak macam bapak panda..yang ni selalu jad dekat I time exam aaahhhaa .bangun-bangun pagi pun dah separa gila, kena stop jap then kena fikir-fikir balik hari ni hari apa..apa aku buat semalam. makan pun tak sempat tapi aku pelik betul for those yang busy sampai makan pun tak sempat? at least grab la  anything yang very easy and fast to eat, mcm biscuit ker, milo ker. takder la perut tu kosong je kan...sudah membebel, rasa entry macam keluar tajuk.whatever lah.


back-to-back...i.love.december 2010 :)

two week in row i'll busy. hooyeii!!! did i'm looking  so excited for December why yah ? lets me list down my wonder-wonderfool activities that will take place on this December ..budget macam korang nak follow-up aku punya activites kan. mana la taw kot-kot activities korang plan tersama dengan aku . haa kan boleh join sekali. so here we goooo my upcoming events...............

      29 /11
going to s.alam, meets up my buddies (MayMay) and pick my robe

     30 /11
i'm heading to Malacca
(everything about that heritage state saya suka)

      2 / 12
my graduation day 
(mode utk grad biasa-biasa jer sebab diploma jekan, but i've to appreciate for my effort so kena acting yang I suka sangat)

     2 - 4 / 12
hang out with family 
(ok yang ni nak senyum puas-puas sampai nampak semua gigi I anak tekak sekali (o,0)

    9 - 12/ 12
   Langkawi (^^)


   10 / 12   
omehgoatttt result keluar

13 / 12
anddd to anyone who is interested and would like to see yuna closely,dun miss the chance! this event presenting Yuna and Hana from Maysaa. (Sangat teringin nak pergi tapi time tu dah balik kedah.haaaihh)



feeling like crazy !!!!

4 comments:

maCy said...

i hate it wen u go to malacca without me stayin dere :(

waniemyra said...

pegi malacca? shiot jew an..
nk jugak.. even i'm stdying at malacca now.. ;)

zai said...

macy :

dun hate me dear !!

wanieymyra :

mesti ko uitm bndraya tu kan.ahhha. sempettt!

waniemyra said...

hahahaa.. sempeettt bykk kot..
tnsion jew kdg2.. ;p