Monday, September 20, 2010

thanks korang !!

zai type secepat sepantas yang mungkin . 
ini entry untuk ucapan jutaan jutaan terima kasih kepada semua yang wished birthday dekat Zai.
mak ayah, siblings, kawan2 reality, fantasy, blogger, member facebook, kekasih gelap tak gelap, scandalicious dan seangkatan dengannya.
bangun pagi, 19092010 tengok message masuk sangat la banyak. very unexpected !
dan juga, thanks kepada blogger Macy buat entry untuk Zai .

miken, third person text me after meera. fist call from my sister. shah, syiba, athiroh, my mum and ayah.

 

This time, menu just ice-cream dorang belanja. zai tak mau cake, so makan ice-cream . beli satu share 3, jimat ! nak lebih jimat ? every Wednesday, korang pakai je apa-apa barang yang berwarna pink, then u can get discount at Baskin Robbin. untung disitu =P

since semua baru sampai kolej harini and masing-masing busy bt assignment , rushing so just celebrate dekat jusco Bukit raja. Highlight sikit dekat situ, Jusco bukit raja. sangat la takde kedai makan yang best.


Then, tengok baju zai pakai semunya nya hitam. our appearance influence our mood !that means zai mau cepat-cepat, malas, dan takde mood nak hanging out . muka pun macam apa kan. tapi ada mood nak makan.......hee sebab ini cover breakfast, lunch, tea-time !!


~ that all, quick update from me Zai dewasa ~ 

7 comments:

maCy said...

wahhhh dear. i loike la ade name i..

hum.. nak gak eskrem..

macy tggu kt mlaka sok.

datang tau..

hahahah ;D

zai said...

macy

nak tunggu ek?
zai bawa ice-cream, g melaka confirm cair. nak beli kat sana? tak sama rasa.ahahha

Eyriqazz said...

happy belated birthday...

P/s : dijemput join My Raya Moments Contest

iemaZAIMAH said...

akak syg..ehem2..
discount bpe byk ye kt BR?

zai said...

eyriqazz :

thanks for the wished
IA, saya join.

eima :
herm, kalo sis tak silap 30% ker 50% ntah, sebab beside pink day, if kita beli ice-cream on 31hb, pun dpt discount juga

Aida Effarina said...

happy belated 21st birthday! waa tak kisah laa mana2 pun, at least celebrate jugak kan. =)

Aida Effarina said...
This comment has been removed by the author.