Thursday, September 9, 2010

Happy Eid Mubarak

assalamualaikum, entry diupdate, last day sahur. so enjoy your very very last sahur in this holy month of Ramadhan. Besok dah nak raya okey, tapi zai rasa tahun ni raya macam kurang meriah. so, if dah rasa kurang meriah, maka harus buat buat gembira meriah juga. mana tak meriah, my siblings just cuti kejap je. raya ke-3 dah balik . zai yang cuti 2 minggu ni mestilah nanti duk syok raya sendiri dekat rumah. 

entry ni just nak wish SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI kepada semua rakan blogger, sahabat-sahabat zai samada di alam maya, di alam nyata, semoga hari raya anda meriah di samping insan-insan tersayang. jangan lupa pergi sembahyang raya, puasa enam, mana tahu tahun depan tak sempat kita nak jumpa bulan ramadhan, kita dah pergi menyahut seruan Ilahi.
so enjoy your raya peeps !!

10 comments:

Kyuubi_85 said...

Selamat Hari Raya Zai! :D

Aida Effarina said...

salam aidilfitri sis! sy mintak maaf jugak if ada terkasar bahasa, terkutuk tak sengaja ke, terjelez tak tentu pasal ke, really sorry k? =)

p/s : waahh blog dah bertukar wajah. ni blog raya ek? =p

zai said...

kyuubi :

selamat raye juga david!,ko tak balik raya ker

aida :

takpe sis maafkan la benda2 cam tu, manusia biasa la tu.kalo blog raya, sis dah taruk gambar ketupat, lemang, rendang semua tu..rase cam nak tukar lg, mcm syok sendiri plak.hahah

maCy said...

zai! i xmo maapkan u..keke

zai said...

macy !! sampai hati uu

Kyuubi_85 said...

Zai aku x balik la.. huhuhu..

Days said...

zai raye bukan bmaksud jadi bibik atau main sodoku di mase lapang hehehe

Syida Shukor said...

selamat hari raya zai hihi (:

zai said...

kyuubi :

so pity, ko makan lemang tak ?

days :

sumpah aku gelak baca comment ko neh

theSkycrapper said...

selamat hari raya juga zai..=)