Sunday, August 29, 2010

cepat la masa jalan


sekarang tengah study, tapi just boleh concentrate on the note 30 minute pertama,
30 minute kedua..I'm lost! 
tinggal lagi 3 chapters nak cover up! sempat ke tak ? besok pagi test....
tak boleh nak focus ni , if selalu terpandang whiteboard and calendar... 
but, before 4hb sept 2010 arrive, banyak benda kena go thorough..
semangat balik kampung lebih kuat dari semangat nak test :))
sekarang mode lagu ialah lagu sudirman hoo hoo balik kampung !

sekolah rendah dulu, cikgu suruh lukis pemandangan mesti yg ni dalam kepala. view padi, gunung, tgh2 gunung ada matahari, pokok nyior (kelapa), burung bentuk V, rumah tangga lidi =P

12 comments:

Aida Effarina said...

haha. sama je fesyen gambar kat kampung tu kan. adoii serius nak gelak je bila igt balik. yg tak fahamnya knp matahari tu mesti kat tgh2 gunung. HAHAHA *gelak guling2

corporate admin ada sbject human resource ek? best of luck n do your best sis! chaiyok2! =)

zai said...

Aida :

tak logic kan ada matahari kt tgh2 gunung.hahaha

ha'a, ade, subject favorite ni . if public admin pun ada gak dari sem 2, 3, 4, 5 tapi code subject tak sama la.

theSkycrapper said...

do ur best cik zai..focus exam dulu, nnt dah habis semua br focus nak raya..ok..nnt exam teruk, mesti menyesal lepas raya..kalau buat betul2 sure hepi raya sambung dgn hepi dpt result yg bagus..so, do concentrate..

^^V

iemaZAIMAH said...

gooooooooooooooooooooooooooooodddddddddddddluckkkkkkkkkkkkk exam!

maCy said...

ahaahaa... tau2 kena lukeh tu pastu dpt kenal personaliti kan kan?? ;D

zai said...

theskycrapper :


yes, try to concentrate more n more. thanks bro !!!

eima :

asal gud lux panjang sagt ? u really wished me so gud lucked

macy :

personaliti..camna macy

Kyuubi_85 said...

wah cik zai ni x sbr nak balik kg... :D

zai said...

kyuubi :

weh, mana ko hilang huh ?..mestila xsabar, lama kot aku tak balik. ko ckp ko tak blk sabah bape bulan, aku pun sama...ko balik tak raya ni?

hamzah ian said...

oyeah.. gua suke raye.. hahaha

maCy said...

ta hengat da yunk.. huhu

i pn mood na blk j da..huhu

zai said...

hamzah ian :

sape tak suka raya ian hoii

macy :

jum balik macy

hamzah ian said...

hahaha..