Saturday, August 7, 2010

Lost but never found


sick.yesh, I'm not perfect. though never expect me to be perfect. I won't be so perfect .
I always knew looking back on the tears would make me laugh. But I never knew looking back on the laugh would make me cry. 
I wish tomorrow trip gonna be fun, without whatsoever causes.
Malacca. my remedy =P



sincerely but not really sincere,
Dumpy Zai 


----------------------------------tataa for community service----------------------

11 comments:

Berd said...

pandai kau cakap omputih.

do you miss me? amacam zai? terer tak omputih aku

Syida Shukor said...

zai , i pun nak balik rumah ! rindu (:

theSkycrapper said...

oh cik zai..saya tidak fhm..apakah maksud entry ini?

iemaZAIMAH said...

berd bongox

kak oi..ckp org eh..dye pun a samad said gak..hik3

maCy said...

apekebende zai?? da dekat tanak lawat aii? hehe

zai said...

hye semua, i'm back..to :

berd : ohh berd omg!! sungguh terpukau aku tengok ko tulis gitu. gini le berd hok aku kenal dulu. tak penah2 tak perasan kan diri. erk ko tu menghilang doe,pergi mana ntah ker dah balik malaysia ker ko memang tak balik malaysia

zai said...

syida :

masalah nye i tak balik rumah syida,
haha tp i rindu rumah kedah aii jugak

farid :

cik zai time nih tgh ada mix feeling, so susah nak describe. that why u farid baca pun tak faham.

iema :

betul, bongok berd tu!!

hee, anak didik sapa kalo bukan iema. hehh, bende ni terkuar sendiri tgh type, so tak yah susah susah paham, tak paham translate guna kamus goggle.haha

macy :

alaa, orang pergi dgn fakulti lol. kalo aii pergi sendiri, dah lama arrange nak jumpa kamo macy. sabaw sabaw

BalqisShafiqa said...

balik bercuti ke??
bagus ke melaka.
skew melancong je ni.

hentakbelipat said...

ntry marah2 ke sedih2 ni..besok dah pose..jadi selamat berpuase

maCy said...

yunk, maCy wt seru panggil zai yg tgh bertapa kt blog..ehehe

iemaZAIMAH said...

btul kn?tgh lyn nk tles ap..tu yg kuar..so type je lh kn?kn?hik3 ;P