Wednesday, August 11, 2010

Kasut Raya


hye, we are now in holly month, Ramadhan. Selamat berpuasa kepada kamo semua. Dah 1st puasa, so untuk menyemarakkan semangat berpuasa, apa lagi jum kita pergi shopping raya.Mesti dah ramai yang buat preparation nak raya before bulan puasa lagi kan. yerla nak elak dari kepadatan orang ramai yang gila shopping kan. zai nak suggest if sesapa yang still takde idea nak beli kasut raya macam mana kan. nah zai tolong korang.....



Jimmy Choo tengok kasut ni confirm nak tiru
Rasa-rasanya kan Lady Gaga pun kena try kasut ni
korang pakai kasut raya macam ni confirm je meletop pagi raya tu, mesti orang tanya mana dapat. 
Dan satu lagi kasut ni if korang pergi sembahyang raya guarantee orang tak curik. 
so beli lah kasut ni

15 comments:

maCy said...

sengal gila kasut. tolong reka satu yg macam tu tapi yg leh pakai ngn stoking eh. muahahaha

zai said...

hahha, agak la sengal.camner la dorang pakai kan macy? tak ker licin. pakai kasut terompah yang ada penyokong kat depan tu pun nak tercabut, yang gini lagi laaa sonang nak cabut.

nanti aii propose kat Jimmy choo design kat kamo satu.

hentakbelipat said...

kasut ke terompah.camne nk jalan cmatu..pelik

zai said...

hentak belipat :

kasut terompah, boleh ka? memang pelik derr

maCy said...

hahah.. nk yg spesel ok. kui3

ey syg, maCy mne ade remove urs, skg nga kt top of d list kot.isk..huhu

theSkycrapper said...

=)..nice shoes zai..^^

BalqisShafiqa said...

selamat berpuasa.
macam mana nak sarung kat kaki ye???

iemaZAIMAH said...

kasut ni wt pkul org pun boleh! :P

Aida Effarina said...

sis, tlg orderkan satu! pakai pagi raya, meletooopp kebaboomm! ;D

zai said...

macy :

hee, yerla dah baca entry kamo tu mcm nk remove jek.

farid :

tak moo order satu ka farid?

balqis :

selamat berpuasa juga,
hahahh itu zai tak tahu la camner, lum penah pakai lagi, bayangkan pakai terompah takde paper kat atas tu.


iema :

idea bernas whooa iema, sape yg sengal sangat tu, boleh je trus pukul

aida:

kena order kat melaka nih

Berd said...

wah seksinya pakai kasut macam ni.

Ogy said...

salam ziarah...sure kelentang kelentung bunyinya nnti kan...hehe..dr jauh dh dgr....

mama klik garuda utk kamu... :)

Aida Effarina said...

sis, sis telah di-tagged. hope sudi accept yaa =)

ASaDa RyutaRo said...

pelik giler kasut tu. uh.. cam sangat susah nak pakai sbb kena kepit jari kaki. hahaha..

puasa tak sampai seminggu dah bizi prepare raya.. isk2..

zai said...

Berd :

ko pakai mesti lg sexy hoo.

Ogy :

bunyi tu semestinye mama, kasut ni cekgu2 boleh pakai, dari jauh student dah taw kata cikgu dah datang.hee..nwy thanks mama

Aida :

kena tagged, Insyallah sis rajin sis buat.

Asada :

memang pelik betul asada. eh sekarang raya kena prepare awal2 kang nanti tak sempat,jam lagi, size habis la..so kena la beli awal2