Saturday, June 12, 2010

Syukur 21



Kesengalan pagi Jumaat sangat terasa ! pagi yang sepatutnya bangun dengan senyuman  penuh air basi bertukar kepada hari bising-bising serumah . Rasa macam nak jer pukul-pukul laptop ni even dia tak bersalah (maaf bertindak liar).  Ni semua sebab website UiTM untuk check result. After try dari malam-pagi then lastly pukul 10 pagi baru boleh check, tu pun bukannya link terus ke main page result but link to mini transcript, huhh takper la. At least boleh tahu result kan. So, result alhamdullilah! Thanks untuk doa-doa korang yer, to my BFF meera, miken, sue, g’are ohh ramai kot nak type (cukup kepada semua member yang kenal aku, budget famous) , DPA students , I know Haziq ada baca :-).  To my precious siblings and absolutely to my emak and ayah thanks a lot for the support . kawan-kawan blogger zai juga yahhh either wished me gud luck dekat blog or facebook time nak final exam haritu ..Macy, Sue, Iema, cikbunbun,days, kayuubi,Skycrapper, anoz, aida, balqis (ehem ehem nama baru list neh) hurmm sapa lagi ek ? jangan merajuk zai tak type nama korang..bukan lupa Cuma entry ni buat sepantas kilat, on the spot on the dot sebab zai nak kuar, yehhaaa. Heppy dengan result so kena berparty-party dengan siblings di pusat party-party . But now just wondering degree nanti dapat mana pulak, kena tunggu lagi. Tahu tak penungguan tu bukan satu penyeksaan, tapi berpuluh-puluh penyeksaan !!!

Ok, NAK KELUAR.. to be continue !
terlepas opening FIFA world cup ah..uishhh

9 comments:

iemaZAIMAH said...

awwww!!!ad name i..hak3

tahniah akak!!!!

clap2..

(imagine adik tgh berdancing2 utk sis..hik3)

zai said...

iema : menari chicken dance ker ? hahah

ziqzulkifli said...

uppsy....nasib haziq baik disitu..haha...

Miq- bukan anak kacukan biasa said...

hye,
miq rasa zai perlu happy.
amek masa untuk relex.

zai, jom kita pergi kedai mamak.
kita tonton bola sama2.
ngeee.

zai said...

haziq : dah agak he3x kang merajuk lagi kawan saya nih

miq : hye miq!!..haha tgk bola, awl2 xbest baru nak warming up. tggu final nanti bru la layan sikit

BalqisShafiqa said...

salam ziarah.
zai dapat lepak2 laa jap.
dah penat2 sebelum ni.
eh, balqis! me???
wah!!!!

hahaha.
nak bagi zai hadiah ni.
jom ada 2 video kelakar.
jom tengok.

zai said...

balgis : ha'a nama kamo termasuk secara mengejut . hadiah video kelakar? ok ok nak p nih

maCy said...

ehem2.. pasni wt caps lock 4 ma name ;p

cgrate dear :D

Aida Effarina said...

eh eh siapakah cik aida? ;)
congrats sis.. may i know dpt bape? ;;)