Thursday, June 10, 2010

Refresh. Result.

harini cukup 10hb
hari yang semua student UiTM tungu tunggu
bangun awal dengan semangat nak check result
sebab sumpah aku cuak, cuak yang teramat
terus jadi senak perut wooo
seram mengalahkan tengok film hantu thailand, Indonesia,Hollywood bergabung !!
rate traffic tinggi nak log in student portal
membuatkan jem yang ampun, sampai kena refresh button tu bape puluh kali
but still tak dapat even try dari pukul 12 tengahari sampai entry ni dipublish
aku rasa kalau website uitm taruk nuffnang, mesti beribu dorang dapat neh
mengalahkan traffic masuk ke blog red mama @red mamy ?
doakan zai dapat elok
tak mau repeat!! tolong saya, last minute tolong.

10 comments:

cik bunbun said...

haha. sis, gudlak ;) insyaAllah oke sajork :D

sueraya said...

skang ni my dad yg tolong tekan refresh button tu
hehehe

zai said...

cik bunbun : i hope so :(

sue : hahha bagus punya ayah..i, ayah i mai ja tengok trus buka page lain, nerbes

iemaZAIMAH said...

gudluck akak!gudluck akak!gudluck akak!gudluck akak!

btw,mmg kne bukak office hour je ke?

zai said...

iema : tak yah ikt office hour..anytime, tp nak loading page pun ya allah mmg suffered ..hehe thx jgn la ckp gud luck sis takutt gila ni

Miq- bukan anak kacukan biasa said...

hye, zai.
miq doakan zai dapat capai hajat.
ngeee.
letak nuffy? mesti raban dia dapat tu.


jom ronggeng blog miq.

iemaZAIMAH said...

laaaaa...lmbt sgt eh..ahaaha!xpe2..insyaAllah best2 resultnye =)

zai said...

miq : dah g ronggeng blog miq diam-diam hahha

iema : takut la sebab paper tak susah, soalan yg dorang buat tu mcm kita tak study , tambah2 dgn msg frm my lect cakap "baru hampa taw langit tinggi ka rendah"..semak perut doee

BalqisShafiqa said...

salam ziarah, zai.
rasa takut sampai tak berselera nak makan yang susah ni.

cerita thailand long kong. ermmm!

zai said...

selera makan lain kira.
lagi berselera nak makan hahaha

hantu korea ju-on kreckkk kreck kreckkkkkk