Thursday, June 3, 2010

Suci

Assalamualaikum and alorhaa :))
Entry masih kosong
Tiada input berguna untuk dipublish
Walaupun ada beberapa cerita yg ingin dipost
Tetapi jari ku terhenti berbuat demikian
Kerna masih ragu-ragu akan kesucian isi
Kadaang-kadang otak terfikir
Untuk apa aku ber-blog
Untuk apa aku mengetuk penuh rakus huruf-huruf keyboard ,
menulis bait-bait ayat yang kadangkala otak tertanya perlukah aku cerita itu semua
Adakah hanya untuk mengejar ganjaran nuff
Adakah untuk menaikkan traffic, mendabik dada dengan jumlah follower rambang yang mengunung
Atau ber-blog dengan sepenuh dan sesuci hati tanpa mengharap balasan yang belum pasti ???

hahahaha
okla, keluar dari dunia A. Samad Said 
kembali ke dunia realiti Zai
Entry bertujuan mau promote blog course-mate Zai di UiTM , Haziq
Blog Pengguna Bijak ni ialah second blog yang dia baru buat.
So, dia baru post 1 entry. Blog tu basically bagi tips to us as consumer.
Ringan-ringan kan tangan korang untuk click blog tu yer dan terus follow tanpa sangsi ok.

sekarang entry sangat useless
sebab aku belum keluar melihat dunia di luar sana
hanya terperuk dalam rumah
bahana cuti sem dushh 
sebab tu aku tak suka cuti sem panjang macam ni
hari yang tak aku tunggu tetapi still akan muncul
10 June 2010
result final sem keluar
jantung berdegup kencang menghitung saat-saat itu
ohh cepat-cepat la masa berjalan
ohh lambat-lambat la masa berjalan
tak tahu la pula masa pandai berjalan
siapa yang mengajar ?

* kosong

9 comments:

cokelat panas said...

semoga dapat result yang best..
boleh mintak blanje terus...hahaha =p

sueraya said...

promoter blog berjaya...
result wat i seram sejuk menggigil:))
huhu

iemaZAIMAH said...

gudluck on ur result akak!moga dpt yg baik2..hehehe

btw,bile kite xwt pape entry mmg cm blank sket kn?hehehe

haziq said...

tq sbb promote blog haziq ni...

maCy said...

peh.. msti sbb ptndngn blog tu kan? maCy memule wat.. tp hangat2 taik ayam j.. bz weh.. time 2 b4 xam.. ni da lme tgl.. tara smngt~ huhu

zai said...

cokelat : wohoo, belanja tak tinggal tu. Nanti zai post banyak2 gambar picture tu kira belanja la. nak kasi jauh sangat kamu tu coco. Thanks coco :))

Sue : berjaya tak berjaya, commission tak dpt pun :(
yeryer, mesti pukul 4 pg tu sakit perut, nerbes

iema : thanks iema!! I hope so.
ha'a, agak blank buat macam dh post bapa ratus entry padehal baru bape puluh je.

Haziq : ala, tolong member ape salah kan.

Macy : iyerla kot, zai tak tahu pun psl pertandingan tu..ahhaa support jelah

ASaDa RyutaRo said...

hohoho~ kena cari balik rentak berblogging~ kongsi2 cerita yg berunsur nasihat or maklumat..

kadang2 hilang gak tumpuan dalam blogging ni.

semoga dapat result yg gempaq2.. hee =)

Whoopz said...

Gud luck.. M0ga dpt result yg bgs..

zai said...

Asada : itula asada, still cari-cari identity blog -mainamezai-, tima kasih .

whoopz : I hope so, thanks yeahh(1st time comment and dropped kat blog zai kan)