Sunday, June 20, 2010

silent

assalamualaikum semua...
sihat-sihat kah kamo semua, kalau tak sihat apa lagi perlu buat..makan obat mehh
ada baca title entry ni pasal apa?
silent...
yg bermaksud diam kan
so, zai nak cakap yang blog zai akan sunyi sekejap daripada mengeluarkan output
nak kasi blog ni rest kejap
tapi tak lama yer, kejap je
sebab ada misi yg perlu diselesaikan, yeshh
tapi takpe, blogwalking akan tetap berlaku ke blog anda
happy blogging guys!!

ps: congratulation to all my friends yg suksesnya berjaya menebus masuk ke level degree, nampaknya ramai yang tak murtad dari fakulti FSPPP ekk, kepada tidak berjaya, cepat-cepat buat rayuan :)

13 comments:

Long Haffiz Long Hassan said...

haha..
blog pun nak rest gak eh..
jum zai..
semangat!!

zai said...

long :

semestinya !
dia hectic sgt2, kesian la dekat dia kan, even tak bernyawa, zai selaku tuan dia mesti kena paham..kang merajuk xnak terus kerja

sat sat nak cari semangat..
hallo hallo semangat..
kreckkkzzzz..line xclear

BalqisShafiqa said...

salam ziarah, zai.
aduh, nak kene siapkan kerja dulu ni!!
hehehe.
balqis pun mungkin x dpt aktif.
selalu aktif pagi, lepas ni aktif malam.
huh, da mula belajar laa!

maCy said...

sape kasi rehat?? sape?? sape??

waitin 4 u sayang... muaaah xD

sueraya said...

zai...u nk g mn nih???

zai said...

Balqis :

lol, dh start belajar ker? cepatnye. nwy gud luck, selamat survived, selamat study hee

Macy :

sayeeeerrr bagi dia rest..hahha..nahh i kishh u balik, rasa x ?

sue :

duk rumah lah, hee

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ said...

silent mode eh? to me silent mode mean i have a BIG problem..waaaaaa.. tapi dah ok dah sekrang ni,,hehe

Days said...

ko faculty ape eh zai? hehehe.welcome to shah alam hee..leh jmpe aku nanti hee.ko xkan nak apply anggerik kot..jauh woo unless ko budak architecture hee

Miq- bukan anak kacukan biasa said...

hye,
miq datang.
zai cantik bercuti?
miq pun selalu bercuti blogging ni.
ngee.
letih laaa.

zai said...

cik aida :

hee, silent mode sebab busy cket, problem tu takdela sangat.

Days :

fakulti sains pentadbiran&pengajian polisi, (fuihh, penuh aku kasi ko).ko ni aku nak skodeng bdk2 archi..bt simpanan masa depan, hawhaww..ko suggest la mane satu hostel yg plg dkt ngn fact aku,

Miq :

blog zai ajk p honeymoon, so kena cuti jup..bkn honeymoon pegi jln2 yer miq, zai still duk dlm rumah je.hee..betul penat, tak larat nak click2, besaw jari kita lelama click mouse neh

Syida Shukor said...

zai zai zai . lama tak ke sini . bila datang je zai tak wt entry . sedih lah hehe

TUKANG KATA said...

tahniah :)

zai said...

syida :

dah bt entry baru..hee

tukang kata :

thankss kamo :)))