Friday, April 30, 2010

Person call Ss


person call Ss tu refer to Syida Syukor, dia yang menge-tagged zai, dia dah habis exam, boleh hooray hooray siap post kat wall FB zai lagi, poyo2 cakap die dah habis exm.takpe kamo syida, zai tengah menghitung hari sampai 9/5, lepas tu I hooray yeppie yeppie kalah U taw. dah sambung...Ini assignment blog nak kena buat.

What is your full name?
- not stated in my IC, so illegal neh

When is your birthday?

- 19 September 1989 (lawa kan nomber neh he4x ada ong tuu)


What is your daddy's name?

- Pok cik Din

What is your your mum's name?

- Mok cik Yati

How many siblings do you have?

- up 1 dari Syida, total semua 6 orang
.

Where do you live?

- Jitra, Kedah Darul aman Malaysia, bukan Thailand
.

Your favourite colour(s).
- Dark

- Dark Blue

Still studying?
- yesh!!

Do you have a bestfriend?

- sudah pasti !! im not unsound mind people okay yg nak hidup sorang2 without this word call BEST-FRIEND!!


Do you love them?

-  do you love me ? I asked them back, then I will get the answer


Pop or jazz?

- music country har3x mmg asli aku


Chicken or beef?

- chicken 


Coke or 100plus?
- 100plus

What brand is your purse?

- Top Shop  light pink color -tak suka pink, tapi accidentally crush dgn color pink aouchh-

How much do you have in your wallet right now?

- nak cakap ape eh, heer ade bape puluh..hum bape puluh sen ntah 


High heels or flat?
- I prefer flat !!


Skirts or jeans?

- jeans


Shirt or blouse?

- shirt

Watch or bracelet?

- Watch


Favourite watch's brand?

- not sure cuz I only have one watch, Bonia , my ayah kasi dulu2 okay, i pakai sampai sekarang taw


Do you have girlfriend?
- absolutely lahh


Do you have a boyfriend?
 

- boyfriend mestila ada, special boyfriend itu yang tak der

Did you love her?

- her ? refer to which girl, so many HER in my life


Did you ever kiss him?
- yesh, I do..kiss my dad


Facebook or Myspace?

- Facebook .

What is your dream?

- belom tido, macam mana nak mimpi neh

Please tagged other ten friends of yours: tak buat pon xpe, nak kasi penuh ja 
- Sue- tgh exam

- Macy - kalut buat assignment
- Aida - preparation nak pegi matrix kalo jadi
- Cik Bunbun - status tak dapat dikenal pasti
- Days - sibuk exam, nak abiskan master dia
- Kayuubi - tgh exam
- Skycrapper - tgh exam
- Fatin - tgh pergi interview utk further study 
- Eima - ini tolak matrix, ye tak ?
- Zai- nak exam tapi belom buka note lagi, lagha lagha

zai rasa activity mengetagged ni membebankan upss toottt terlepas cakap plak, pas ne mesti tak dak orang mau tag zai 

11 comments:

Berd said...

eh eh zai.

rindu aku tak??

bhahahaha!

maCy said...

wooo.. kes dera ni! ahaha

free skt i wt ok??

mekaseh sbb rndu i..tbe2~

haha:D

iema_z said...

akak syg..kite mmg xg matriks..
tagged ni kite dh wat la akak..eehe

btw,kite dpt scholarship uniten =)

zaizax said...

berd : ko belom mati, patut la selama ne aku cari kubur ko takdak

macy :haha, macy -p clinic check otak betoi ka dak

eima : dah buat eh, takpe takpe, uniten? wua, congrats syox, major in?

hiro said...

taq mengetaq sampai ke belog, igt kt fesbuk je,

zaizax said...

hiro : nak buat mcm mana, tabiat semulajadi blogger, kena ikot, nnt lawan fitrah plak

cik bunbun said...

haha. tengs akak :D nnti akan dibuat. hukhukk

Syida Shukor said...

lepas ni takut nak tag zai pulak huhu

FaTiN said...

baik zai! budak baik*

Kyuubi_85 said...

sorry aa lama aku tak jln2. weh, nanti kau buat ok? :D

iema_z said...

akak2..kite buat engineering..