Thursday, March 4, 2010

Pagi ni ...


biscuit Jacob empat segi tepat (4x4) dah abis..
zai nak makan ape..zai lapar
after dah pusing 3round padang, jawab paper currents affair punya pasal, terus perut zai kempis, terus rasa muka jadi cengkung macam anorexia, terus rasa tulang tangan bunyi.. krock krock..
ehh bukan pasal xminum susu Anlene, tapi sebab penat menulis, mengarang ayat-ayat cinta untuk Sir.Comey, harap Sir.Comey tak merajuk dgn kitorang lagi..ohh mungkin die PMS semalam, itu sebab bad mood..tapi dah 2 hari macam tu, mengalahkan perempuan ..
ohh dia mau kawen next week..tak nak call dia Sir.Comey lagi tapi SIR.MUJIBU
pagi-pagi buta ne, mana ada kedai buka zai..
takper takper  delivery kan ada just call one-three-hundred-eight-tupaitupai
ala, pizza mana ada 24 hours zai...
takper la zai, kamo makan je yang ini....kamo , kamo , dan kamo pon lapar jugak ?
ok meh kita santap sama-sama yer..
-------------------------------------------------------------------------------------------------
kamo suka tengok orang ? kamo tak suka? tak per, zai suka !!

zai suka tengok perempuan, sebab perempuan itu cantik. But it doesn't means zai lesbian, please change your statement cepat !!
So, if zai tengok korang lama-lama, jangan gelabah ok, because I'm observe something.
Semua makluk ciptaanNYA cantik-cantik belaka. Cantik tak bermakna raut-muka perempuan tu, but the way she behave and her background will show she is beautiful. So,  perempuan jangan cepat give-up bila takder orang puji kamo cantik, kamo cantik tapi orang sahaja yang tak pandai menilai.
perempuan itu cantik, saper tak suka tengok perempuan cantik ? cakap cepat !!
sudah kalaw macam tu, cepat pergi tengok mama/ummi/mak/ibu kamo..cantik kan meraka.
tapi kamo jangan la cakap perempuan yang pakai bedak macam tikus terjun tepung, make-up mengalahkan barbie-doll, tu cantik . natural face is enough to show your beauty, tak payah nak cucuk, taruk botox, buat plastic-surgery-- itu semua plastic--
perempuan dijadikan cantik sebab apa ? kamo, kamo dan kamo yang baca ni sila jawab --arahan--
bohong benar kamo si kaum adam, tidak suka perempuan cantik, luar kata -- tak-- dalam kata-- yaya--
Tapi kaum adam, janganla cakap semua perempuan cantik itu sombong, sombong sebab tak melayan karenah kaum adam yang menjengkelkan dengan bunyi macam duduk dalam zoo..ahha

so guys out there !! kamo suka tengok lelaki kacak ???



 
ok dia lawa betul. for me she is perfect even-though she try to deny it- when she read my blog hee-


 
sape tak tergoda tengok mata dia? hey aku pon dah cair


  
ini lagi sorang. dia bukan selebiti, dia insan biasa.dah lama aku admire dia since she study in upm, married, and now she pregnant -oh yea dia skrg belajar di Glasgow..sorry kak wafa, display your pic in my blog without your consent..hee


 

si kering ini juga saya admire -dia bace mesti dia tgh perasan howwt-- dia tegas!! apa2 benda yg dia kate x OK, mesti aku ikut, haha sebab dia tegas --garang dan tegas bukan maksud yg sama ok--


* tak der yg free-hair bukan maksud aku tak suka, tapi kalo d'upload, takot xmuat pulak page blog aku ne



zai merapu lagi di pagi buta ne, otak zai still tak stabil, kena guna penunu bunsen  untk mencairkan otak yang beku..haha zai nak keluar zai nak keluar !! -mira, kawan baik ZAI yang tengah baca blog zai ne, sila paham situasi saya ok...zai penat cakap saya dan zai ..sebab zai rasa macam nak ambik exam spm paper bahasa malaysia. zai dah tukar jadi AKU...












18 comments:

sayaBerd said...

ko mmg merapu la zai
wakaka

aNoZ said...

zai merapu.. tapi zai cantik gak. ikhlas dari hati.. ssh zmn skang nak cari kekasih cantik2. lg2 muke x ensem mcm sy ni.. bile nk wat entry psl lelaki kacak lak? hehe

Merah Baldu said...

wahh..mst zai perasan sbb org ckp dia cantik.hahahah

s y i e r a said...

wah sis ,
ade yg nk msok line tuh .
HEHE

Dashing Days said...

zai..kite same..i olso suke tgk perempuan chantek..but yet my sex orientation still bukan lesbo hee..just mengagumi dan menghargai.hee..yg chantek puji yg tak maki dlm hati hee

zaizax said...

berd : aku xrety nak wut entry serius berd, aku maen type. nak kene belajar kat anoz..haha

anoz : anoz nak ape? delivery pizza?huho anoz xyah nak humble ok, perempuan bkn tgk hensem ke tak, xpercaye? tanya semua perempuan, entry lelaki kacak ? gud idea!! comin soon..tunggu

merah : heeh merah mcm taw2..sape xperasan doh kalo org puji

syiera : haha, masok line ape? celcom ker maxis ker

zaizax said...

days : yayaaa cantik kan mereka, boleh inspire kita nak jadi macam dorang..one of method to motivate us !!

fiD said...

suke tengok kamu, cantik . ok! ngampu aje,heheh,,

mmmm, ciptaan Allah, semua indah2 kan. xsalah kalu tgk, tp kite kena pikir dr segi kuasaan Nya, bukan pade org tue sendiri...

Long Haffiz Long Hassan said...

wardina comel~~

zaizax said...

fid : iklas ke tak..hoho..ha'a, kita kene pikir yg apa yg ada kat kita tu just sekejap je, sbb semua tu milik ALLAH

Long : yaya, sebab tu suke

Kyuubi_85 said...

aku lelaki, tp aku x suka tgk lelaki kacak... bukan x suka, cuma perasaan tu bila tgk wanita cantik n lelaki kacak, 2 perasaan yg sgt berbeza.. huhu

if tgk laki kacak dlm hati kata, oh biasa. if tgk wanita canthek, wah cantiknya... haha

zaizax said...

kyuubi : oo sebab ko jeles eh tgk lelaki kacak..hehe * joke

FaTiN said...

zai, aii pun suke observe orang ! tengok macam mana outfit dia, fesyen apa dia follow. if fesyen dia x macho, ku jadikan ingatan ^^

zaizax said...

ahha, untk mengelakkan jdi mangsa kejam fesyen ehh..

zaradgreat said...

wah
same lah
suka tengok perempuan
semua perempuan cantik
cantik itu universal
heeeeeeeee

zaizax said...

zara : yer universal dan subjektif..susah untuk di'explain

joegrimjow said...

suke kan gambar2
;)

klu makan biskut pagi
yg akan dibakar adalah serat
bukan lemak

zaizax said...

joe : thanks , owhh lemak still ade, good info