Tuesday, December 27, 2011

011: Weird bila....


kita buat benda yang kita jarang-jarang buat. U got what I means ? ok, look i give you negative example la likes those girl that usually wearing a tudung then one day tu she decided not to cover her hair, of course she fell awkward teruk because she think people around her staring macam engkau dari planet pluto je kan, kalau tak pun rasa macam kepala kau tu ada pokok kaktus tua..then, cepat-cepat cari toilet nak tengok muka aku still color chocolate or change to purple. lepas tu, kalut-kalut nak pakai tudung balik  sebab hati tak tenteram. Sape suruh buat ? Diri sendiri kan. so face the music lah. why put it in the first place if you know it doesn't represent you ?? 

kalau iye pun nak try benda baru, u can simply search anything else which not forbidden in Islam.Think twice dear.

catatan dari toilet alamanda



2 comments:

Kyuubi said...

dah lama x dtg sini :)

betul, bila buat benda yg jrg dibuat mmg rasa pelik sikit

ain dzaya said...

mungkin dia tak tahu cne cara sbenar nk berubah..sbb tu, dia terus berubah dgn cara drastik..tapi hakikatnya..itulah. manusia.