Thursday, August 18, 2011

008 : my name is ......

assalamualaikum and hello buddies . phewwww. deep breath. dah lama tak update blog so i feel like my left brain didn't function well..what i can say is Sorry peeps because i need my time to pamper myself with my own stuff. I'm not busy but try to keep myself busy. To be more specific, try to cure myself from penyakit manusia. i'm so sick with those thing, people .I tahu bila dah diam sunyi and dah slow sikit blogwalking and update entry, it will take time to attract readers to come back to my blog. tapi tak kisah la kan since I boleh start it back slowly. SORRY again, i'm talking crap !!

what i did during my sem break yang sungguh asyik panjang ni kan ialah dengan hanya on9 27hours. I'm keep repeating visit the same blog, website which make u macam kau tak de life langsung. Then, hari ni nak try baca blog baru and I coincidentally click satu link blog ni because I baca url blog die macam nak sama dengan url blog i. mynameisnamee  vs mainamezai. sah -sah la url blog  i in term of grammar salah kan because i didn't put IS. sorry teacher (o,0). why people easily say sorry huh??? ker aku sorang je yang ter'over nak sorry sorry..

chup, back to this blog http://nameeroslan.blogspot.com , I tak pernah langsung being attach to this blog dan tak pernah kenal langsung saper blogger tu. tak tahu yang die ni tergolong dalam blogger yang famous juga. sungguh noob la diri ni yang tak pernah tahu ada blogger cun macam dia. so badd. yeahhh i got to know her through FB from entry It's Tudung People . entry dia not bad, everything is about her perception, opinion , self-experience dan yang penting takde gossip-gossip murah yang nak dilelong okay. Then from that i terus nak baca semua entry dia, lepas tu terus nak add dia dan terus nak say thank you to her when Namee approved i . then terus rasa wuaaa cantiknya blogger ni. lepas tu tak tahu nak terus kan apa lagi then terus nak rasa speechless dan nak terus rasa  macam kasi penampar je dekat muka sendiri sebab over admire orang kan.. Normal latu manusia kan memang ada sifat macam tu. okla that all, just to let u guys know yang blog Namee best untuk anda stop and baca entry dia. 

Okay, Take care people =)








6 comments:

bunbun said...

ohhhhhhhhhhhh! lamenye tak apdet.


eh ramai eh yg suka namee. okeh dah terbukak hati nak p baca skarang hohoh

zai said...

yalahh bunbun. la ni semanagt swuing swuingg tiup suh update blog.

yep! sila p baca

My MiRa said...

huhuhuhuhu


mira singgah sini ya

zai said...

hait mira. thanks dropped by blog i

Aida Effarina said...

waa best nya kalau sy pun ada reader macam sis, gilerrr admire. (perahsantanlahsayadisitu.. huhu!) :P

zai said...

aida : kdg2 nk perasan xpe aida, jgn selalu perasan sudah.hahah