Saturday, August 21, 2010

sengal itu makna-nya........

I said.......
' guys at the back, can u please shut up and please and please and please put down your creative banner stated that " We.Love.Zai " and " Zai....Goal " and kindly give your attention to my slide ". 

butttttttt itu hanya suara halusinasi zai menjerit-jerit di dicuping telinga.
guys perlakuan kamu sungguh sungguh saya appreciate
sangat terharu bila zai tengah present, you guys kasi support
tapi, the way you guys showed me that support make me so embarrassed  okay !!
saya tak marah, tapi korang telah membuat presentation saya spoil abis
spoil sebab berjaya membuat aku gelak gelak dan terus gelak
gelak kerana persembahan korang dekat belakang tu
sampai nak sebut mindset terus jadi min-min-min-set
nak sebut campaign jadi camping even people cant notice my worse pronunciation
sumpah korang buat cheers dekat belakang tu buat aku tergagap 
mesti korang cakap, asal layan budak-budak tu, just ignore them
focus to your idea
tapi..i cant focus if people at the back tu buat lawak
hey, saya perempuan mudah gelak ketawa
walaupun hakikatnya tengok macam serious
 
saya.susah.hati.sebab.banyak.lagi presentation.saya.akan.melibatkan muka.lelaki.lelaki.itu.dan.semestinya.mereka.bakal.berbuat.begitu.lagi.di.kemudian.hari.
uishhhhh
so, any ideas you, my readers can help me to ignore this kind of homo sapiens during presentation.



13 comments:

mier@merr said...

haha...tahan tahan...

zuanjoe said...

dugaan... control serious!!

http://improveslife.blogspot.com/

maCy said...

haha. comel gila!

zai pakai topeng so mereka tak cam..keke

zai said...

mier :

mula2 tahan, tp tak tertahan dah lama2 mier

zuanjoe :

control serious, boleh la 5second, then senyum, then terus gelak toa.xbuley serious.dah cuba

macy :

tu pasal la, time zai present terus memasing angkat kertas. lect toleh blkg, memasing bt muka serious focus. gila nakal dorang.pakai topeng pun dorang still bule perasan la macy

theSkycrapper said...

direct je ckp dpn muka diorang: "oi!..korang x kelakar la..diam!.aku nak present!"..ok x?..selamat mencuba..renung2kan..^^v

zai said...

theSkycrapper :

hahaha, selamat mencuba...tp lect ada dekat depan tu farid...cmner, habis ketatasusilaan zai

iemaZAIMAH said...

tutup mate sambil berkata!hik3 :P

Aida Effarina said...

serius ke sis diorg buat banner camtu? kalau sy pun sy dh gelak guling2 kot. haha.. =p tu nama nya COBAAN. ;D

Aida Effarina said...

serius ke sis diorg buat banner camtu? kalau sy pun sy dh gelak guling2 kot. haha.. =p tu nama nya COBAAN. ;D

zai said...

eima :

tutup mata sambil berkata, auchh sis bukan buta. ;)

Aida :

iyer aida. dorang tu taktaw la suka sangat sakat orang, tekun gila sis tengok dorang nulis we.love.zai tu..itu yg nak gelak sangat2.dah macam tgk concert

[z@ck] said...

aku pun sama macam ko..tak boleh org duk panggil nama time nak present.terus terlupa habih segala point.hahaha.

take care!

Kamsiah said...

salam kenal utk tuan blog....

zai said...

zack :

betoi betoi, tp cmna ko nak ngajar nnt, student dlm class duk usha, duk call mis zack miss zack, trus lupa nak ngajar gape ek zack ? hahha

kamsiah :

salam kenal juga, thx dropped by :)