Thursday, May 13, 2010

when she start to make a list

baru 3 hari my sem break start since my last paper is 9 May
tapi sudah mula bosan 
>> i do believe others blogger feel the same too, unless kalau korang kerja<< 
so, cuti-cuti ni kan rasa macam nak buat ni :
  • improve my vocab yg sangat la teruk, I always keep repeating used the same word, nmpk sangat English aku tak boom bastik
  • harus bertapa dgn mak dkt dapur >>selama ni aku jadi tukang pemerhati ja, lain la if mak aku takder, memang no choice aku kena masak sendiri instead of just makan roti ready to eat <<
  • rumah Miken >>compulsory<< sue!! nak join ? meera, after bace blog aku, please text me up soon , my mak dah kasi green light, so apelagi tekan minyak , jangan tekan break
  • Langkawi 
  • modified blog aku yg huduh, yes I'm realize  :(
  • sekarang malas betoi layan novel, sory jiwa aku sudah tak jiwang 
 itu jer,  banyak-banyak kang nanti tak dpt achieve all the target

17 comments:

sophie said...

Semoga tercapai semua list..Rasanye kena belajar masak gak.. Tak pandai masak sophie nie..=(

zaizax said...

xpandai masak, so sesame lah memandaikan diri ..ceycey cey

Berd said...

ehh zai. kau mesti rindu aku yang kacak ni kan?

zaizax said...

tiba2x ja ko buat pengakuan hot dkt sini, sudah2 la perasaan hot tu ko mention dkt blog ko ahha

maCy said...

same la bi maCy pn cm hmpeh..adess..

tayah bce novel, join maCy bce komik meh..hehe

mncari bakal mnantu ur mom, ta msk list ka??


hahahaha

sueraya said...

umh miken??wen?
leh g tambun!! xmo zoo...:(

zaizax said...

macy : baca komik ape?
cari bakal menantu? ala macy yg tggl semua pompuan, kalo laki2 dh lama mak zai proses

sue: haha saya pon tak mau p zoo ahhaha, tggu jup skrg miken ada dkt kl

vanilla popsicle said...

kalau jiwa dah tak jiwang, layan lah novel tak jiwang pulak :D
try patricia cornwell. atau john grisham. tak jiwang dan boleh improve english, insya Allah :)

aNoZ said...

langkawi? jom gi langkawi akhir buln july. jom jom jom!!! hhaha

Kyuubi_85 said...

haha. moga tercapai. weh aku pun tgh boring ni. huhu. tmbh lg kursus yg aku tanak pergi tp dipaksa gak pegi. haih

iema_z said...

gudluck kak!semoga dpt habiskan target =P

Asmayanti said...

The Sunshine Award for you :)

F U N F A B U L O S I T Y said...

semuga cik zaizax berjaya dan terus sukses ya ;D

zaizax said...

vanilla : :), iyer? thx for the idea

anoz: july, lambatnya akhir bln july plak tu, time tu org dh start belajar

kyuubi: ahha, kesian ko, have fun dgn program ko kena attend tu

iema: insyallah, moga-moga he

asmayanti: senyum lebar sambil cakap tima kaseh

funfabulosity: yesh, harap2 gitu

Kyuubi_85 said...

weh zai, ko kena tag sini hihi

http://kyuubi85.blogspot.com/2010/05/rehat-sambil-jawab-tag.html

Dashing Days said...

beb..try bacer novel english utk vocab.love jodi picault..try la layan heheh.

zaizax said...

kyuubi: selesai sudah jawapan tagged

days : baik, akn ku gegas ke popular carik buku tu