Wednesday, May 5, 2010

saya dah suka awak

tiap-tiap hari, tiap-tiap petang
mesti tengok awak mia sara nasuha
rambut awak ala-ala junior hujan
memang buat saya jeles
suara awak serak-serak comey,
mesti dah buat lelaki-lelaki kacak sana teruja. tambah-tambah Ella
muka awak ala-ala jepun versi malaysia
dah buat datuk-datuk toh-toh nak tempah awak jadi future cucu
agensi iklan or pengarah drama mesti dok usya jadual shooting awak je
nanti, masuk tadika awak mesti cikgu panggil Amani
keluar shopping makan-makan mesti ramai yang berebut nak bergambar dengan awak
lepas abis adamaya, saya mesti rindu awak
sebab tu, awal-awal lagi saya dah download dekat youtube banyak-banyak video comel awak AMANI !!




eeee-- geram geram tengok mia ni

18 comments:

Dashing Days said...

aku sbb budak kecik nih trus nk nama kn ank aku miasara

Berd said...

aku pon suka budak ni. aku harap nanti dia besar badan dia solid habis.

kehkehkeh

theSkycrapper said...

=)..

Syida Shukor said...

comel gilaaaa dia ! geram . rambut dia dahlah lebat haihhh .

tapi tak dapat tengok waktu petang dah sebab keje ): kena download jugak ni !

zaizax said...

days : ko dengar lagu die, pon best mia sara

berd: ko berd, bdn die solid ko untung apa

skycrapper: :))))) :P


syida : haa, tu psl lah, zai pon ade missed gak certain2 episod, nak kena download jugak

sasha* said...

anak sapa la dia ni kn.comel shangat :P

zaizax said...

sasha : agak2 nanti boleh dpt ank mcm die tak, super comel

Aida Effarina said...

comel cute cumeyy tomeiii laaa ;p
sy tak pernah tgk adamaya. best ke eh?

cik EPAL said...

comey budak ni ;)

maCy said...

zai, maCy tak cukup comel ke? lalala` ;p

zaizax said...

aida : best aida, mcm im not single, tapi cite ne lg deeper, sis ckp best sbb suke lisa, tmbh2 pelakon2 dorang tu mmg mcm sesuai

cik epal: ha'a..betull comel sgt

macy: macy!!! org dewasa dgn bdk2 comel nye lain lah ahha

maCy said...

ta kire ta kire! UWAAA..zai pileh kaseh! ki3

iema_z said...

tembam gile muke dye dgn badut tu!ahahahahaha!

Dashing Days said...

lagu miasara yg aflin shauki buat tu ke..? mmg best hehehe..tp lagu ost adamaya pon best jgk hehehe

zaizax said...

macy : haha, macy huduh org besaw comel berebut title dgn bdk2 kecik ahha

eima: tu masa die kecik lagi

days: ha'a lagu aflin tu kan lagu ost papadom, lagu im not single punya eh? tu pon aku suko

Kyuubi_85 said...

comelnya :D :D

Razman said...

budak ni aku nak jadikan bini no 2 aku kalau boleh. tgu dia besar.

zaizax said...

kyuubi: yep yep yep

razman: ha3x hajat besar nampak