Thursday, May 27, 2010

At least ......

zai back !! rasa-rasanya macam dah lama aku biarkan blog aku hidup berdikari tanpa tuan . Tapi still dia tak pandai-pandai nak hidup berdikari.aku ingat cuti-cuti sem ni lagi banyak entry, tapi hakikatnya tak. Aku dah cuba membuang kekasih hati aku Mr.Lazy, tapi dia taknak lafazkan ayat keramat tu. Dia still nak berkepit dengan aku dan tak nak lost contact  sebab katanya akulah kekasih hati yang paling setia, baik, caring sekali .Tapi Mr.Lazy kejam, selalu control pergerakan aku, tak kasi buat kerja banyak, asyik suruh lepak je. Itu dulu time aku belum kenal Mr. Idea. nasib baik aku kenal dia cepat, Mr.Idea yang tolong aku keluar dari cengkaman Mr.Lazy. If aku still couple dengan Mr.Lazy, innalillah . Tak berkembang otak aku maka nya tak terupdate la blog -mainamezai-...sayang Mr.Idea !!



rindu nak belajar pasal ni balik !!

sekarang pun still belajar subject yg ada kaitan dengan science but science politic,ada kena mengena ka dengan picture kat atas ?


---------see, idea still tak der---------




10 comments:

Dashing Days said...

aku xpenah rindu pon nak blaja tesl tu hehe

Berd said...

aku tolun jagakan belog kau. dia merengek2 nak brmanja ngn aku.

zaizax said...

days : perasaan rindu ko dah kurang sbb ko dah ada pengganti sesuai..ahhha

berd : yeke, ko nak tolong jaga, ko pantang tgk perkataan merengek bermanja, laju je offer diri

maCy said...

oh, sila ganti maCy blaja itu smua.. bio xpe, amek chem..hahah

syahira ariff said...

teringat jaman jaman belaja sains PMR dulu tgk gambar sel nie
ngeh nge ngeh

zaizax said...

macy : zai takmo chem, nak bio nak bio!!

syahira : ha'a..ni basic time belajar form1-3..f4-f5 lagi detail, suko aii

Blithe Spirit said...

haha.dang i miss that too.dah bertahun tingal sains

zai said...

blithe : hahhaha...semua org rindu nak belajar balik

Long Haffiz Long Hassan said...

giler per?
nie subjek first yang aku tolak tepi awal2..
hahaha

zai said...

long : hahha, belajar tu seronok la, ntah sebab kita belajar mcm mana it happen..
yerla dah otak ko otak duit, maka account sgt sesuai lah ngn ko